Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Meest gestelde vragen

Wanneer en hoe kan ik keukentabletten.be bereiken?

Keukentabletten.be is telefonisch altijd te bereiken.
In het weekend kunt u eventueel een bericht op ons antwoordapparaat achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.
U kunt keukentabletten.be natuurlijk ook altijd mailen (info@keukentabletten.be). Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren.

Hoelang duurt het voordat ik mijn keukentablet in huis heb?

De productietijd is gemiddeld 10 werkdagen. Zodra uw blad klaar is, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor bezorging of afhaling. Indien gewenst, kunnen wij uw blad (tegen betaling) ook komen plaatsen. Dit alles is ook 's avonds en in het weekend mogelijk!
Wilt u uw blad nog sneller in huis hebben? In overleg is een productietijd van 7 werkdagen mogelijk, hieraan zijn echter wel extra kosten verbonden.

Kan keukentabletten.be bij mij komen opmeten?

Ja, wij kunnen bij u komen opmeten. Hier is een kost aan verbonden van €65 maar die wordt wel van uw keukenblad in mindering gebracht bij een eventuele bestelling, waarbij een plaatsing is voorzien.

Is de prijs op de offerte die ik zelf kan maken op de website inclusief bezorging/ opmeting/ plaatsing?

Ja als u dit aanduid op het formulier. Voor verdiepingen waar een lift voor nodig is, draagt de klant daar de kosten van.

Wat is het verschil tussen gepolijst, gezoet en gebrand?

Een gepolijst oppervlak is een vlak, glad, spiegelend, hoogglans oppervlak. Een diepzwarte kleur toont echt als diepzwart. Gepolijst is het meest gebruiksvriendelijk en past perfect bij elke stijl keuken.
Een gezoet oppervlak is een vlak, zijdeglans (ook wel eiglans genoemd) oppervlak en maakt de kleur wat matter. Diepzwart toont dan als diep donkergrijs/ lichtzwart. Gezoet is iets minder gebruiksvriendelijk, omdat vetvlekken en vingerafdrukken duidelijk zichtbaar zijn. Deze zijn overigens wel eenvoudig te verwijderen en hebben geen permanent karakter. Gezoet wordt vaak gekozen voor nostalgische keukens.
Een gebrand (anticato) oppervlak is ruw van structuur en maakt de kleur lichter. Een diepzwarte kleur met lichtere puntjes erin toont als donkergrijs met lichtgrijze/witte vlekjes. Gebrand is het minst gebruiksvriendelijk vanwege de ruwheid. Vuil- en vetophopingen treden vrij snel op in de putjes.

Wat is de maximale lengte en breedte die keukentabletten.be kan leveren?

Dit hangt af van de maximale plaatafmetingen die wij aangeleverd krijgen van onze leverancier. Als vuistregel kunt u aanhouden:
Maximale lengte ongeveer 300 cm met uitschieters tot 320 cm voor sommige granietsoorten.
Maximale breedte ongeveer 155 cm.

Web design by Vector BROSS